Rólunk

Szokol Zsuzsi

Valahogy mindig Olaszország felé sodort az élet, egészen gyerekkorom óta vonzottak a toszkán dombok, az olasz kultúra és az építészet, a mennyei pasták – egy szóval a vita italiana. Szerencsére nem csak engem vonzott Olaszország, hanem én is vonzottam Őt, és minden pillanatban magával ragadó hangulatát.

A közös történetünk a Cotto d’Estével kezdődött, a gyár tulajdonosa Paolo Mussini bíztatására kezdtem el foglalkozni a művészien kidolgozott, lenyűgöző padlólapokkal, ő vezetett be ebbe a rejtélyes világba. Első együttműködésünk olyan jól sikerült, hogy hamarosan több is követte, mára már a híres Mussini család többi tagjának a gyárait is képviselem.

Itthon 1998 óta terjesztem a legjobb olasz burkolatgyártókat, az évek során lehetőségem volt követni a trendek változását és folyamatosan figyelni a technológiák fejlődését. Feladatom nem csak az, hogy minél szélesebb körben terjesszem az olasz dizájnt, hanem az is, hogy egy cseppnyi Itáliát csempésszek az magyar otthonokba, és megpróbáljam mindenki számára elérhetővé tenni a legkülönlegesebb termékeket.

Az általunk képviselt Kerlite, Slimtech és Linea laminált gres termékek érdekessége abban rejlik, hogy burkolhatunk velük falra, padlóra, homlokzatra, ajtóra, polcokra, konyhapultra, mosdó- és mosogatótálcába is, a lehetőségeknek csak a kreativitás szab határt. Hiszem, hogy ezek a termékek amellett, hogy gyönyörűek, különleges atmoszférát is teremtenek.

Összefoglalva tehát a több mint 25 éves szakmai múltunk során, burkolatok terén szerzett tapasztalatainkat egyesítjük a magas minőséggel szembeni elvárással, és az Olaszország iránti szeretetünkkel.

 

SFERA Kerámia

2022-ben megvalósítottuk régi nagy álmunkat és a hosszas készülődés és munka eredményeként megnyitottuk új bemutatótermünket. A SFERA Kerámia Szokol Zsuzsi személye köré alakult, Zsuzsi által válogatott olasz és portugál kerámiaburkolat forgalmazó tér, nagykereskedelmi értékesítési pont. Egy olyan teret valósítottunk meg, ahol a legfrissebb burkolat trendek mellett a legújabb technológiai megoldásokat is lehetőségünk van ismertetni.  A bemutatóteremben Zsuzsi és csapata megszokott szakértelemmel nyújt támogatást, hogy a fal-, padló- és homlokzatburkolatok, kültéren és beltéren egyaránt különleges atmoszférát teremtsenek.  A SFERA Kerámia elkötelezett a magas minőségű építészet mellett. A bemutatótermünk általa képviselt kiváló olasz és portugál burkolatokon jóval túlmutat ez a hitvallásunk. A hazai legszebb épületek megvalósításához szakmai tartalmainkkal és programjainkkal  járulunk hozzá. Tarts velünk, mi tudásunk legjavával támogatunk!