VISSZA A HÍREK OLDALRA

Medenceburkolat és wellness terek kerámiaburkolatai

Szerző: Varga Luca
Cotto D'Este - Pura medenceburkolat
A medence és wellness tereknél a design mellett kültéren és beltéren is kiemelten fontos a burkolatok műszaki tulajdonsága. Kerámiaburkolataink közületi és lakossági felhasználás eseténi is biztonságos térhasználatot biztosítanak. Nézzük, mire érdemes figyelni a medenceburkolatok és a wellness terek burkolatainak megválasztása során:
  • SFERA Kerámiaburkolatai többféle csúszásgátló tulajdonsággal és felületi megmunkálással készülnek, kollekciókban háromféle gyártástechnológiával különböző vastagságban azonos designtartalommal és különböző műszaki tulajdonsággal számos beltéri és kültéri vékonyított (3,5-6,5 mm vastag) normál (9-14 mm vsatag) és 20 mm vastag R11C tulajdonságú lap és R12C kültéri felhasználásra alkalmas 20 mm vastag burkolat található
  • burkolataink magas sav-és lúgállósággal rendelkeznek, UV állók és színtartók
  • a vékonyított, 3,5-6,5 mm vastagságú és a normál, 9-14 mm vastagságú csúszásgátló tulajdonságú burkolataink ragasztva; a 20 mm vastag lapjaink ragasztva, Impertek álpadlós rendszerrel és szabadon kavicságyra fektetve installálhatók
  • a szériák többsége speciális medence körüli elemkészlettel; medence túlfolyó ráccsal, sarokelemmel és lekerekített lezáróelemmel egészülnek ki, hogy a design egyben tartása mellett a gépészeti és műszaki igényeket is maximálisan kiszolgálják.
  • a medence körüljárók mellett burkolataink a medence padló és oldalfalának burkolására is alkalmasak. Erre a felhasználásra kifejezetten ajánljuk nagytáblás vékonyított burkolatainkat, amelyekkel minimális fuga használata mellett lehetséges az egybefüggő burkolt felületek kialakítása.
  • a párás vizes környezetben kiemelten fontos a higiénia és a könnyű karbantartás. Gyárcsoportjaink burkolatai Microban PROTECT technológiával készülnek; a gyártás során a lapok alapanyagtartamában belekevert speciális keveréknek köszönhetően mindenféle külső behatás (pl. UV fény) nélkül a burkolat teljes élettartam alatt a lapfelületre kerülő baktériumok 99,9%-a azonnal elpusztul.
  • burkolataink magas minőségére és időtálló megjelenésére felhasználástól függően 10-20 év garanciát vállalunk.
Cotto D'Este - Pura
Cotto D'Este - Pura
Cotto D'Este - Pura
Oszd meg másokkal cikkünket: