VISSZA A HÍREK OLDALRA

Kő- és metálhatású kedvenceink

Szerző: sferakeramia

A SFERA Kerámia burkolatain a legfejlettebb gyártási technológiának és a folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően számos természetben fellelhető anyag textúrája köszön vissza. A lapok kiemelkedően részletgazdag felületei emlékezetes megoldást kínálnak legyen szó beltéri fal- és padlóburkolatról, bútorok kialakításáról vagy akár kültéri álpadlós és homlokzatburkolási rendszerek létrehozásáról.

Tudjuk, hogy milyen nehéz a lapok sokaságát átlátni, elhoztuk egy-egy aktuális kedvencünket a kőhatású és fémhatású lapcsaládjainkból.

Panaria - Stone trace

A palakő izgalmas mintázata jelenik meg a kollekció ötféle lapján az egészen világos szürkétől a különleges barnás szürkés árnyalaton át egészen a szinte fekete színűig. A lapok harmonikus belső tereknek kiegyensúlyozott hátteret adnak a kortárs építészeti alkotásokban. A Panaria Stone trace burkolatcsalád 60×120 cm , 120×120 cm és 120×278 cm méretben 6 mm vastagságban érhető el, matt felülettel, R10 csúszásgátlással rendelkezik és a lapok a gyárcsoporttól megszokott antibakteriális összetétellel készülnek.

Panaria - Blade

A Panaria Blade kollekciója ötféle fémhatású burkolatot tartalmaz. Az alaplapokon többek között rozsdás, króm és többfelé oxidálódott felületet láthatunk. A kollekciót izgalmas dekorlapokkal egészítette ki a gyártó a romantikus virágmintás lapok mellett megjelennek perforált fémlemez mintázatok is. A Panaria Blade lapjai 3,5 mm vastagságban  matt felülettel 50×100, 100×100 és 100×300 cm méretben antibakteriális alapanyag tartalommal érhetők el.

Oszd meg másokkal cikkünket: