VISSZA A HÍREK OLDALRA

Inspirációs Gyűjtemény

Szerző: sferakeramia

Az év végi hajrában egy inspirációs gyűjteménnyel készültünk.  A SFERA Kerámia kínálatában idén debütáló újdonságokból válogattuk ki a legszebb és legsokoldalúbb kollekciókat.

LEA Ceramiche - Side Stone

A Side Stone lapcsalád a huszadik század milánói építészet identitását meghatározó Ceppo di Gré olasz kő mintázatát jelenti meg a kerámialapokon. A kollekció az ikonikus ásványi textúrát kétféle léptékben, három-három árnyalatban és háromféle technológiával dolgozza fel. A lapok felületén a kő mintázata durvább, kavicsosabb és egy kifinomultabb, szemcsésebb verzióban jelenik meg.

LEA Ceramiche - Side Stone
LEA Ceramiche - Side Stone
LOVE Tiles - Majestic

Márványhatású kerámiaburkolat kínálatunk a LOVE Tiles Majestic szériával bővült. A kollekció háromféle fehér, egy aranyos-bézses árnyalatú, egy alpesi zöld és egy fekete márvány mintázatot tartalmaz. A kerámiaburkolatok igényes kidolgozású kifinomult részletekkel teli alaplapjai izgalmas dekorokkal és mozaikokkal egészülnek ki.

LOVE Tiles - Majestic
Cotto D'Este - Pura

A Cotto D’Este Pura kollekciója a természetes mészkő felületét mutatja be lapjain. A széria négyféle lágyan kulturált bézs és szürke árnyalatú lappal készül, háromféle vastagságban és gyártási technológiával átfogó megoldást kínál az esztétikailag és műszakilag átgondolt építészeti és belsőépítészeti projektek megvalósítására.

Cotto D'Este - Pura medenceburkolat
Panaria - La Matiére

A Panaria La Matiére széria betonhatású kerámiaburkolat meleg tónusokkal és modern eleganciával. A kollekció finom árnyalatú egymással könnyedén kombinálható. A lapcsalád különlegessége, hogy 18-féle, játékos, hatszögletű dekorpadlólappal egészül ki

Panaria - La Matiére
Margres - Metropolis

Margres betonhatású újdonsága a Metropolis kollekció idén debütált. A széria a szépség és a praktikum legkiválóbb ötvözete. A lapok sokoldalú felületkezelési megoldása magas minőségű, időtálló megoldást kínál a külső és belső terek valamint a lakossági és közületi épületek kialakítására.

Margres - Metropolis
Oszd meg másokkal cikkünket: