VISSZA A HÍREK OLDALRA

Esztétikus és biztonságos kültéri kerámiaburkolatok

Szerző: sferakeramia

Az őszi-téli időszakban sokkal szembetűnőbbek épített környezetünk hibái. Nincs annál lehangolóbb, mint amikor egy épület körül repedezett, töredezett vagy hiányos a kültéri burkolat. Van egy jó hírünk, nem kell tavaszig várni, hogy a burkolatok a szabadban is esztétikusak és biztonságosak legyenek. Bemutatjuk a SFERA Kerámia egyedi kültéri burkolat megoldásait, amelyek időjárástól függetlenül könnyen és gyorsan kivitelezhetők.

impertek + Cotto D'Este / LEA Ceramiche / LOVE Tiles / Margres / Panaria

A Cotto D’Este a LEA Ceramiche a LOVE Tiles a Margres és a Panaria kültéri 20 mm vastag lapjai Impertek rendszerünkkel időtálló, biztonságos és ár-érték arányban kedvező megoldást kínálnak.

A kerámia lapok csúszásgátló tulajdonsággal R10 vagy R11 cipős és B vagy C mezítlábas csúszásgátlási értékkel rendelkeznek. A SFERA Kerámia fahatású, betonhatású és kőhatású 20 mm vastag kerámialapjai többféle méretben érhetők el. A kerámialapok amellett, hogy esztétikusak műszakilag is kiemelkedők; ellenállnak a hőingadozásnak, fagyállók, UV állók, színtartók és nagy teherbírásúak.

A 20 mm vastagságú kőporcelán burkolataink időjárási körülményektől függetlenül egyszerűen és gyorsan installálhatók Impertek kültéri álpadlós rendszerrel épület körüli járdák, teraszok és erkélyek, úszómedencék vagy akár forgalmas közparkokban is. Az Impertek rendszerrel kivitelezett  kültéri burkolt felületek biztonságos vízelvezetési megoldást kínálnak. A burkolat könnyen karbantartható  és akár újra is pozícionálható. Az Impertek álpadlós rendszert tetőszigetelés esetén is biztonságosan lehet használni; a tetőszigetelés sértetlenül marad és tulajdonképpen egy plusz “védelmet” kap. Az Impertek tappancsok 10-1020 mm magasság között állíthatók típustól függően, ezért  segítségükkel szintkülönbségek áthidalása is egyszerűen megoldható. A termék alkalmas a fogadó felület vagy talaj egyenetlenségeinek a kezelésére is, mivel minden tappancsot külön-külön lehet beállítani.

Bemutatótermünkben egy különálló részt alakítottunk ki, ahol többféle rétegrenddel modelleztük az Impertek álpadlós rendszert 20 mm vastag kerámialapjainkkal.

20 mm fahatású kerámiaburkolat

A SFERA Kerámia 20 mm vastag kültéri burkolatai a faburkolatok közkedvelt időtálló alternatívái.  A Panaria Karios és a LEA Ceramiche – Bio Attitude. fahatású kerámiaburkolataink közül a két legújabb kollekció.  Mindkét lapcsalád  a normál 9 mm vastagság mellett 20 mm vastagságban is elérhető. A 20 mm vastag lapvariációk  40×120 cm méretben kínálnak csúszásgátló, tartós kültéri burkolat megoldást.  A lapok mindegyike antibakteriális PROTECT technológiával készül, mely garantálja a burkolt felület higiéniáját és a a baktériumok 99,9 %-nak  elpusztítását.

LEA Ceramiche / Bio Attitude

A LEA Ceramiche Bio Attitude kollekciója a tölgy öregedéséből inspirálódik, ötfelé árnyalatot mutat be a kerámiaburkolaton, amit a különböző éghajlaton az idő múlásával felvehet a természetes faanyag. A kerámiaburkolat tartósságát a faanyag időlen mintázatával ötvözi a LEA Ceramiche.  A legfejlettebb gyártási technológiának köszönhetően a Bio Attitude kollekción autentikus, részletgazdag fa textúrát látunk, az anyagra jellemző sötét és világos színű rostok természetes megjelenésével és a lapfelület strukturális érdesítésével.

Panaria / Kairos

A Panaria Kairos kollekciója a tölgyfa deszkák rusztikus világát idézi meg a kerámiaburkolatokon. A  csomó mintázatok textúra gazdagsága karakteres hatást eredményez a kerámialapokon. A kollekció hat féle meleg tónusúban jeleníti meg az érett faanyagot. A Kairos lapjai az egészen világos napszítta árnyalattól a szinte elfeketedett fa árnyalatig konzerválják a fa szépségét és az anyagon az időjárás és használat során bekövetkező változásokat, az idő múlását.

Oszd meg másokkal cikkünket: