VISSZA A HÍREK OLDALRA

Burkolás egyszerűbb és gyorsabb, mint valaha

Szerző: Varga Luca

A SFERA Kerámia gyárcsoportjai folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően progresszív válaszokat tudnak adni a világban zajló történésekre reagálva. A munkaerőhiány, a fizikai munkadíjak és alapanyagárak emelkedése hívta életre a Kerlite EASY rendszerét, amely lehetővé teszi, hogy bontási munkálatok időigényessége, nehézségei és költségei nélkül csupán 7 mm rétegvastagsággal megvalósulhassanak vagy megújuljanak a lakóépületek és közepes forgalmú középületek padlóburkolatai.

Kerlite EASY szilárd, sík és megfelelő szárazságú aljzatra helyezhető speciális növényi eredetű poliuretán alátétszőnyegből és szárazon ragasztó alkalmazása nélkül ráhelyezett 5,5 mm vagy 6,5 mm vastag nagytáblás kerámiaburkolatokból felépülő rendszer. A nagytáblás burkolatok mérete maximum 100×300 cm és 120×260 cm lehet kollekciótól függően. Az egymás mellé fektetett lapok közé Kerlite EASY rendszerhez kifejlesztett rugalmasra szilárduló, egykomponensű, oldószermentes, ecetsavas szilikon fugakitöltés kerül.

Kerlite EASY rendszer további előnyei:
  1.  maximum 7 mm rétegvastagság
  2.  rendszer a lapok és az alátétszőnyeg sérülése nélkül bármikor elbontható és újra installálható
  3. A SFERA Kerámia nagytáblás kerámiaburkolatai antibakteriális felületet biztosítanak a felületükre kerülő baktériumok 99 %-át azonnal elpusztitják a lapokba kerülő PROTECT Microbán alapanyagtartalomnak és technológiának köszönhetően.
  4. Kerlite EASY rendszer lépészajcsökkenést eredményez a hagyományos ragasztott kerámiaburkolatokhoz képest
  5. a rétegrend teljes egészében vízálló
  6. a rendszer a meglévő szerkezetek csupán 13 kg/m3 súllyal terheli
  7. jelentős időbeli és anyagi megtakarítást eredményez a hagyományos felújítási munkálatokhoz képest

A Kerlite EASY rendszere már több projekten bizonyított, többek között mi is emellett a rendszer mellett döntöttünk bemutatótermünk felújításakor.

Oszd meg másokkal cikkünket: