VISSZA A HÍREK OLDALRA

2022 mérföldkövei

Szerző: sferakeramia
bemutatóterem

A 2022-es év egyik legemlékezetesebb pillanata budai bemutatótermünk megnyitása volt. Megvalósítottuk régi nagy álmunkat és hosszas készülődés, munka eredményeként létrehoztunk a Villányi úton egy olyan teret, ahol a legfrissebb burkolat trendek mellett a legújabb technológiai megoldásokat is lehetőségünk van ismertetni a szakma képviselői számára.

termékkereső

Örömmel jelentettük be ősszel, hogy elkészültünk, lefejlesztettük új weboldalunkra egyedülálló termékkeresőnket. A SFERA Kerámia termékkeresőjével összes gyárunk terméke egy adatbázisból válogatható össze. Így a Cotto D’Este, a LEA Ceramiche, a Margres, a Blustyle és a LOVE Tiles termékeit, tehát teljes burkolat kínálatunkat egy helyről tudjuk szűrni hatás, felület, méret és vastagság alapján is, akár többféle szűrő együttes használatával és egyből ajánlatkérésre is van lehetőség weboldalunkon. Termékkeresővel rengeteg időt nyertünk mi is és ügyfeleink is.

együttműködések

Az idei évben különösen szép referenciáink készültek el; nagytáblás vékonyított kerámia burkolataink új építésű irodaházak, egészségügyi létesítmények, magán- és társasházak homlokzatán köszönnek vissza. Régóta felújításra váró kórház és oktatási épületek homlokzata újulhatott meg vékonyított kerámia burkolatainkkal. Hagyományos kerámia burkolataink számos belső térbe kerülhettek be; luxus üzletek, színház, törvénykezési, egészségügyi, hotel és luxus otthonok enteriörjét ékesítve. Jó néhány köz- és magánterület biztonságos és időtálló kültéri burkolatainkon közelíthető meg.

köszönet

Büszkék vagyunk rá, hogy burkolatainkkal a legszebb hazai épületek megvalósulásához járulhattunk hozzá.

Megköszönve az idei eredményes együttműködéseinket Áldott Karácsonyt és Boldog Újévet kívánunk!

Szokol Zsuzsi és a SFERA Kerámia csapata

képek:
Magánház, Bényei Architecture @b13.architects foto: ASM Foto @a.s.m._foto
Márai Művelődési Központ Generál tervező, építész: JASSÓ Építészműhely Belsőépítész tervező: este’r partners Fotó: Kőrösi Tamás @jassoepiteszmuhely @esterpartners
ESTORIO @estorio.home @esterpartners
Salgótarjáni Kórház @attilagava
Kútvölgyi Kórház Átalakítást tervezte: Lázár Antal DLA | Képek forrása: Facebook
Bulcsú utca társasház Beruházó: @biggeorge_property / Tervező: Lamro-Terv Fekete Lajos, K. Szabó Gábor
Oszd meg másokkal cikkünket: